1

Gazon sintetic FIFA 2 Stars

 Gazon sintetic FIFA 2 Stars realizat la Resita, 6000 mp

2

Porti de fotbal 3mx2m

Poarta de minifotbal, dimensiuni 3m x 2m, import Italy. Culoare alba, profil rotund, din metal, pentru exterior. Livrare din stoc, oriunde in tara prin curier.

3

Promotie gazon sintetic 10€/mp

Gazon sintetic multisport 10 € mp. Acest tip de gazon sintetic are o garantie de 5 ani, este doar cu infil de nisip fin. Poate fi folosit pentru fotbal, handbal, tenis de camp, volei...

4

Minge SELECT NUMERO 10

 Mingii SELECT NUMERO 10, aprobata FIFA, marimea 5, garantie 2 ani. Pret promotional

5

Plase protectie teren sportiv

Culoare verde.
Polietilena.
Rezistent UV.
Nu se decoloreaza in timp.
Nu se deterioreaza (nu putrezeste).

Balon Presostatic pentru terenuri sportive

Balon presostatic, simpla sau dubla membrana, pentru terenuri sportive fotbal, tenis, multisport, etc. Balonul presostatic este o membrana singura sau dubla ce este sustinuta prin crearea unei diferente de presiune intre aerul din interior si cel din exterioul acesteia.

Suprapresiunea din interiorul structurii este mentinuta de o unitate electrica ce are si rol de de incalzire a aerului cu ajutorul unui arzator. Aceasta unitate electrica este conceputa astfel incat sa se obtina un maxim de economie al energiei electrice, atunci cand conditiile atmosferice o permit.
 

Forma acestor constructii poate fi foarte variata, astfel putand raspunde unor cerinte foarte variate din partea clientilor.


In caz de avarie sau de pana de curent, exista un generator de urgenta ce functioneaza cu combustibil diesel. Actionarea unitatii de avarie se face automat fara a fi nevoie de interventie umana.


Aceasta structura este ancorata la sol prin intermediul unor tevi zincate ce trec prin partea inferioara a balonului, zona puternic ranforsata, si prin inelele de ancorare ce sunt incastrate in fundatie. Portiunea de ancorare este acoperita de o fusta interioara si una exterioara ce are si rol de drenaj al apelor pluviale, astfel incat suprafata acoperita este perfect ferita de infiltratii.


Instalatia de iluminat respecta norme CEI si este actionata prin intermediul unui tablou electric aflat la intrarea in balon.


Unic reprezentant in ROMANIA, SC SINTETIK SRL.