1

Gazon sintetic FIFA 2 Stars

 Gazon sintetic FIFA 2 Stars realizat la Resita, 6000 mp

2

Porti de fotbal 3mx2m

Poarta de minifotbal, dimensiuni 3m x 2m, import Italy. Culoare alba, profil rotund, din metal, pentru exterior. Livrare din stoc, oriunde in tara prin curier.

3

Promotie gazon sintetic 10€/mp

Gazon sintetic multisport 10 € mp. Acest tip de gazon sintetic are o garantie de 5 ani, este doar cu infil de nisip fin. Poate fi folosit pentru fotbal, handbal, tenis de camp, volei...

4

Minge SELECT NUMERO 10

 Mingii SELECT NUMERO 10, aprobata FIFA, marimea 5, garantie 2 ani. Pret promotional

5

Plase protectie teren sportiv

Culoare verde.
Polietilena.
Rezistent UV.
Nu se decoloreaza in timp.
Nu se deterioreaza (nu putrezeste).

Gazon sintetic cu inaltimea firului de iarba de 8mm

Gazonul sintetic decorativ are inaltimea firului de iarba artificiala de 8mm si 9mm. Gazonul sintetic decorativ de 8mm are firul de iarba drept, fata de cel de 9mm care are firul de iarba sintetica curly, acesta din urma fiind foarte des. Ambele tipuri de gazon artificial decorativ sunt foarte aspectoase, fiind ideale pentru amenajarea de terase dand acestora un look mai special.


Este indicata folosirea de gazon sintetic in scopuri decorative deoarece spre deosebire de celebra mocheta, acesta nu se deterioreaza in timp, pastrandu-si aspectul chiar si dupa cativa ani. De asemenea, materialul din care este realizat find plastic si cauciuc, gazonul sintetic nu se deterioreaza nici in cazul in care este udat de ploaie, nefiind afectat nici de zapada sau inghet, spre deosebire de mocheta sau alte produse cu scopuri decorative care putrezesc sau mucegaiesc.


Gazonul sintetic decorativ poate fi folosit si pentru amenajarea de locuri de joaca pentru copii, fiind realizat din produse ecologice. Desigur pentru amenajarea de spatii decorative, poate fi folosit orice alt tip de gazon artificial nu neaparat cele de 8mm si 9mm.

Acestea sunt preferate de majoritatea clientilor deoarece au un fir de iarba scurt si pot fi curatate foarte usor.
Aceste tipuri de gazon sintetic decorativ pot fi folosite de asemeanea pentru amenajarea de spatii destinate golfului, avand cel mai mic pret din toata gama de gazon sintetic.

De asemenea gazonul sintetic decorativ poate fi folosit si pentru:

- amenajare si reamenajare baze sportive
- montare iarba artificiala si design de gradini
- alei, rocarii, lacuri artificiale si cascade
- plantatii peisagistice
- terase apartamente / balcoane
- gradini
- locuri de joaca pentru copii
- gradinite de copii
- zone rezidentiale
- constructii edilitare