1

Gazon sintetic FIFA 2 Stars

 Gazon sintetic FIFA 2 Stars realizat la Resita, 6000 mp

2

Porti de fotbal 3mx2m

Poarta de minifotbal, dimensiuni 3m x 2m, import Italy. Culoare alba, profil rotund, din metal, pentru exterior. Livrare din stoc, oriunde in tara prin curier.

3

Promotie gazon sintetic 10€/mp

Gazon sintetic multisport 10 € mp. Acest tip de gazon sintetic are o garantie de 5 ani, este doar cu infil de nisip fin. Poate fi folosit pentru fotbal, handbal, tenis de camp, volei...

4

Minge SELECT NUMERO 10

 Mingii SELECT NUMERO 10, aprobata FIFA, marimea 5, garantie 2 ani. Pret promotional

5

Plase protectie teren sportiv

Culoare verde.
Polietilena.
Rezistent UV.
Nu se decoloreaza in timp.
Nu se deterioreaza (nu putrezeste).

Gazon sintetic agreat FIFA, inaltimea firului de 55mm

Gazonul sintetic este deja folosit de cateva decenii. Se poate spune ca iarba artificiala a fost creata pentru a substitui iarba naturala cu limitatiile acesteia.


In orice caz, primele versiuni de iarba sintetica nu au fost create pentru fotbal si au schimbat jocul dramatic. De aceea fotbalul nu a avut parte de meciuri cu adevarat la nivel inalt jucate pe suprafete sintetice.

Iarba artificiala "marea descoperire" a aparut cand fabricantii au inceput sa creeze suprafete special desemnate jocului de fotbal. Constructia de baza a acestei noi generatii de gazon artificial este un amestec intre fibre asemanatoare cu firul de iarba asezate pe un suport special cu un amestec de nisip si/sau granule cauciucate amestecate intre fire.


Pana la aceasta data, aceasta constructie s-a dovedit a fi cea mai favoribila pentru jocul de fotbal.