1

Gazon sintetic FIFA 2 Stars

 Gazon sintetic FIFA 2 Stars realizat la Resita, 6000 mp

2

Porti de fotbal 3mx2m

Poarta de minifotbal, dimensiuni 3m x 2m, import Italy. Culoare alba, profil rotund, din metal, pentru exterior. Livrare din stoc, oriunde in tara prin curier.

3

Promotie gazon sintetic 10€/mp

Gazon sintetic multisport 10 € mp. Acest tip de gazon sintetic are o garantie de 5 ani, este doar cu infil de nisip fin. Poate fi folosit pentru fotbal, handbal, tenis de camp, volei...

4

Minge SELECT NUMERO 10

 Mingii SELECT NUMERO 10, aprobata FIFA, marimea 5, garantie 2 ani. Pret promotional

5

Plase protectie teren sportiv

Culoare verde.
Polietilena.
Rezistent UV.
Nu se decoloreaza in timp.
Nu se deterioreaza (nu putrezeste).

Gazon sintetic fotbal, 50mm fir fibrilat

Producatori de gazon sintetic au o gama mai diversificata de covoare destinate jocului de fotbal. Gazonul sintetic cu inaltimea firului de 50mm este doar una din multele variante.


Nu doar inaltimea firului de iarba este singurul criteriu de diferentiere intre numeroasele tipuri de gazon artificial pentru fotbal.


Un alt criteriu important este tipul firului de iarba sintetica, care poate fi fibrilat, sau monofilament (vezi pozele din dreapta). Cel fibrilat este mai rezistent in timp, de aceea si FIFA agreaza doar acest tip de fir. Cel monofilament insa, este mult mai aspectuos, imitand aproape perfect firul de iarba naturala.


Un alt aspect important este suprafata pe care se monteaza gazonul sintetic. Aceasta poate fi din bitum, placa de beton armata, sau un pat de piatra concasata foarte bine tasata. Aceasta din urma este singura care ofera un drenaj 100% si este recomandata de toti producatorii de gazon sintetic.