1

Gazon sintetic FIFA 2 Stars

 Gazon sintetic FIFA 2 Stars realizat la Resita, 6000 mp

2

Porti de fotbal 3mx2m

Poarta de minifotbal, dimensiuni 3m x 2m, import Italy. Culoare alba, profil rotund, din metal, pentru exterior. Livrare din stoc, oriunde in tara prin curier.

3

Promotie gazon sintetic 10€/mp

Gazon sintetic multisport 10 € mp. Acest tip de gazon sintetic are o garantie de 5 ani, este doar cu infil de nisip fin. Poate fi folosit pentru fotbal, handbal, tenis de camp, volei...

4

Minge SELECT NUMERO 10

 Mingii SELECT NUMERO 10, aprobata FIFA, marimea 5, garantie 2 ani. Pret promotional

5

Plase protectie teren sportiv

Culoare verde.
Polietilena.
Rezistent UV.
Nu se decoloreaza in timp.
Nu se deterioreaza (nu putrezeste).

Gazon sintetic tenis de camp, 20mm

Solutia ideala de gazon sintetic destinat jocului de tenis de camp este gazonul artificial cu inaltimea firului de iarba artificiala intre 15mm si 20mm cu infil de nisip fin. Exista si un tip de gazon sintetic destinat jocului de tenis de camp fara infil, de 13mm, cu fir curly.

Producatorii de gazon sintetic recomanda pentru tenis de camp, gazonul sintetic de 20mm, acesta fiind considerat ca cel mai potrivit pentru acest sport.


Un dozaj corect per metru patrat al materialui de infil, face ca mingea sa sara foarte bine si suprafata de joc sa fie totusi destul de moale pentru a nu deranja glezna sau genunchiul in timp.


Culoarea gazonului sintetic pentru tenis de camp, poate fi aleasa dintre rosu-caramiziu si verde, marcajele putand fi alese de asemeanea dintre alb si galben.


Pentru a amenaja un teren de tenis de camp este nevoie de o suprafata de 648mp, adica 18x36m, acesta fiind standardul international. Desigur, aceste masuri pot fi adaptate in functie de spatiul disponibil, astfel incat terenul sa fie proportionat corect.