1

Gazon sintetic FIFA 2 Stars

 Gazon sintetic FIFA 2 Stars realizat la Resita, 6000 mp

2

Porti de fotbal 3mx2m

Poarta de minifotbal, dimensiuni 3m x 2m, import Italy. Culoare alba, profil rotund, din metal, pentru exterior. Livrare din stoc, oriunde in tara prin curier.

3

Promotie gazon sintetic 10€/mp

Gazon sintetic multisport 10 € mp. Acest tip de gazon sintetic are o garantie de 5 ani, este doar cu infil de nisip fin. Poate fi folosit pentru fotbal, handbal, tenis de camp, volei...

4

Minge SELECT NUMERO 10

 Mingii SELECT NUMERO 10, aprobata FIFA, marimea 5, garantie 2 ani. Pret promotional

5

Plase protectie teren sportiv

Culoare verde.
Polietilena.
Rezistent UV.
Nu se decoloreaza in timp.
Nu se deterioreaza (nu putrezeste).

Mentenanta Terenuri Sportive cu gazon sintetic

 

Se recomanda un periaj facut de o echipa de profesionisti o data la 30-40 de zile, functie de utilizarea terenului. Periajul executat cu regularitate asigura eliminarea de pe teren a deseurilor, a firelor rupte si renivelarea nisipului si/sau a granulelor de cauciuc.

Pentru a pastra suprafata terenului de gazon sintetic in stare buna, atat timp cat este posibil, se recomanda o intretinere regulata de catre o societate specializata. Cu o intretinere regulata si corecta un teren cu gazon sintetic poate fi prelungita perioada de viata peste perioada de garantie.

SINTETIK S.R.L. prin calitate intelege cerinta clientilor nostri referitoare la fiabilitate, flexibilate si competenta pe care se pot baza cu siguranta.