1

Gazon sintetic FIFA 2 Stars

 Gazon sintetic FIFA 2 Stars realizat la Resita, 6000 mp

2

Porti de fotbal 3mx2m

Poarta de minifotbal, dimensiuni 3m x 2m, import Italy. Culoare alba, profil rotund, din metal, pentru exterior. Livrare din stoc, oriunde in tara prin curier.

3

Promotie gazon sintetic 10€/mp

Gazon sintetic multisport 10 € mp. Acest tip de gazon sintetic are o garantie de 5 ani, este doar cu infil de nisip fin. Poate fi folosit pentru fotbal, handbal, tenis de camp, volei...

4

Minge SELECT NUMERO 10

 Mingii SELECT NUMERO 10, aprobata FIFA, marimea 5, garantie 2 ani. Pret promotional

5

Plase protectie teren sportiv

Culoare verde.
Polietilena.
Rezistent UV.
Nu se decoloreaza in timp.
Nu se deterioreaza (nu putrezeste).

Promotie gazon sintetic

Super promotie la gazon sintetic 26mm Multisport

Va facem cunoscuta promotia pe care o avem la gazonul sintetic de 26mm multisport. Astfel avem o reducere de pret la gazonul sintetic de 26mm multisport, garantia la acest tip de gazon sintetic este de 5 ani. De asemenea beneficiati de:

- Pentru orice teren de peste 1000mp achizitionat, oferim gratuit 2 porti de 3m x 2m de exterior
- 1 minge fotbal gratuita


Super promotie la gazonul sintetic de 50mm Fotbal

Va facem cunoscuta promotia pe care o avem la gazonul sintetic de 50mm destinat jocului de fotbal. Oferim o reducere de pret la gazonul sintetic de 50mm destinat jocului de fotbal. Astfel acesta are un pret cu 15% mai mic. In acest pret este inclus transportul gazonului la locatia de montare (oriunde in tara), granulele de cauciuc SBR - ecologice, transportul granulelor de cauciuc la destinatia de montare, adezivul necesar montajului, banda de poliester necesara montajului precum si marcajele aferente.

Garantia acestui tip de gazon sintetic este de 10 ani si datorita materialului din care este fabricat, si anume polietilena. De asemenea beneficiati de:

- Pentru orice teren de peste 1000mp achizitionat, oferim gratuit 2 porti de 3m x 2m de exterior
- 1 minge gratuita