Balon Presostatic pentru terenuri sportive

Balon presostatic, simpla sau dubla membrana, pentru terenuri sportive fotbal, tenis, multisport, etc. Balonul presostatic este o membrana singura sau dubla ce este sustinuta prin crearea unei diferente de presiune intre aerul din interior si cel din exterioul acesteia.

Suprapresiunea din interiorul structurii este mentinuta de o unitate electrica ce are si rol de de incalzire a aerului cu ajutorul unui arzator. Aceasta unitate electrica este conceputa astfel incat sa se obtina un maxim de economie al energiei electrice, atunci cand conditiile atmosferice o permit.

  • Slider-4
  • Clipboard03
Clipboard02

Forma acestor constructii poate fi foarte variata, astfel putand raspunde unor cerinte foarte variate din partea clientilor.

In caz de avarie sau de pana de curent, exista un generator de urgenta ce functioneaza cu combustibil diesel. Actionarea unitatii de avarie se face automat fara a fi nevoie de interventie umana.

Aceasta structura este ancorata la sol prin intermediul unor tevi zincate ce trec prin partea inferioara a balonului, zona puternic ranforsata, si prin inelele de ancorare ce sunt incastrate in fundatie. Portiunea de ancorare este acoperita de o fusta interioara si una exterioara ce are si rol de drenaj al apelor pluviale, astfel incat suprafata acoperita este perfect ferita de infiltratii.

Instalatia de iluminat respecta norme CEI si este actionata prin intermediul unui tablou electric aflat la intrarea in balon.

Unic reprezentant in ROMANIA, SC SINTETIK SRL.