Gazon sintetic multisport, 26mm

Ca si gazon sintetic multisport producatorii nostrii recomanda un gazon cu firul de iarba artificiala cu dimensiuni intre 20mm si 26mm. Totusi ideal este cel de 26mm, destul de inalt pentru a face jocul de fotbal placut si destul de mic pentru a face jocul de tenis de camp, handbal sau baschet placut.

Este unul dintre cele mai vandute gazoane in Romania, tocmai pentru faptul ca se pot juca mai multe sporturi pe el, avand aceasta calitate este preferat de majoritatea scolilor sau de acei investitori care cauta un profit imediat.

Avand un pret foarte avantajos, gazonul sintetic multisport permite recuperarea investitiei in numai cateva luni, investitorul care inchiriaza terenul ajunge chiar la profit din primele 3-4 luni de la investitie.

Aceasta recuperare rapida a investitiei este posibila si datorita faptului ca poate fi marcat pentru doua sporturi la alegere, fotbal si tenis de camp de exemplu, facandu-l astfel atractiv pentru o gama mai larga de pasionati de sport care ar dori sa il inchirieze.

De asemenea un alt aspect important este garantia pe care o ofera producatorul, care in cazul gazonului sintetic de 26mm este de 5 ani. Culorile pe care la poate avea sunt rosu/caramiziu si verde pentru suprafetele de joc, cu marcaje albe pentru fotbal sau galbene in cazul altor sporturi, acestea fiind desigur la alegerea clientului.

  • 06b6bd85-72b8-4dfb-b0c7-8bacb84a2d92
  • 5b10ab0b-4acc-461e-9a2b-acec5acfc9c9